Vanaf 12.00 uur zal het voorplein van het stadion toegankelijk zijn voor bezoekers. Voor de jongste fans zijn er springkussens en kan er worden deelgenomen aan verschillende voetbalactiviteiten en -spelletjes. Zo is er onder meer een pannaveldje geplaatst waar jonge talenten hun voetbalkunsten kunnen laten zien. Verder zullen er kramen zijn waar FC Den Bosch-fanartikelen kunnen worden gekocht en zijn er voldoende mogelijkheden om seizoenkaarten te bestellen of om lid te worden van de kidsclub.

Tussen 12.30 uur en 13.15 uur
wordt er een bijzondere wedstrijd gespeeld op het veld. Een afvaardiging van supporters neemt  het dan op tegen een delegatie van oud-spelers van FC Den Bosch. Omstreeks 13.30 uur vindt vervolgens de jaarlijkse spelerspresentatie plaats in het stadion, waarbij alle spelers en stafleden van FC Den Bosch aan het aanwezige publiek zullen worden voorgesteld.


Om 14.30 uur
wordt de dag  vervolgd met de oefenwedstrijd tussen FC Den Bosch en buurman OJC Rosmalen. Beide ploegen zullen om 14.30 uur aan de aftrap verschijnen in het stadion. Het is voor FC Den Bosch de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen en een mooie krachtmeting tijdens een gezellige voetbaldag!

Na afloop van de wedstrijd is er nog de gelegenheid voor ouders en kinderen om een gezellig praatje te maken met de spelers en staf op het speelveld van Stadion De Vliert. Een leuke kans voor de jongste fans om een handtekening te scoren van hun favoriete helden!