WatEenDag

Iedere maandagavond ouderwets op je radio, via de kabel of op internet via deze website. Tussen de lekkere muziek door, praat Marcel van den Heuvel je bij over het Vughtse (twitter) nieuws van de dag. Ook vertellen 2 bekende en/of minder bekende Vughtenaren over hun dag en over de dag van morgen.

Luister dus ook op maandagavond naar AVULO FM; er is toch geen bal op de TV, alleen die film met Doris Day. Of laat ‘m aan, die TV, multitask en luister via een radio-app of internet gewoon gezellig mee
Volg Wat Een Dag! op twitter en blijf op de hoogte van het nieuws, de (komende) gasten en interviews.
Of bezoek Wat Een Dag! op facebook, like ons en lees het laatste nieuws over (komende) gasten en interviews.

Idee, presentatie en samenstelling: Marcel van den Heuvel.

Maandag van 20.00 uur tot 22.00 uur

mail: wateendag@avulo.nl

 

Inhoud

Wat een dag! Het is de 13e … februari 2017. Een echte ongeluksdag voor jou? Of verliep alles vlotjes vandaag?

Hoe zou de dag zijn geweest van Rob Vermeulen van JJ-carnaval in voorbereiding op het komende carnaval in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg in Dommelbaorzedurp? Volop bezig met promotie van het nieuwe programma? Rob is rond 20.30 uur in de studio.

En hoe was dag van journalist, presentator en atletiekspeaker Ton de Kort na het NK Indoor Atletiek afgelopen weekend in Apeldoorn? De blaren op zijn tong gespeakerd? We bellen Ton rond 21.30 uur om te horen hoe het was en of ie nog bij stem is.

 

Logo-Wat-een-dag!

 

Luister iedere maandagavond Wat Een Dag! van 20.00 – 22.00 uur naar AVULO FM. Lekkere plaatjes, gezellige praatjes.

Frequentie 105.4 Mhz ouderwets op je radio, kabel 87.5 of via de stream te beluisteren: klik in het menu bovenin op LUISTER LIVE.

UITZENDING GEMIST? Luister interviews terug op de Wat Een Dag! Soundcloud pagina. Klik hier.


Programmamaker