Later


Het jongeren programma van AvuloFM
 
Uitzending: zondag van 18.00 uur tot 19.00 uur
 
mail: later@avulo.nl
 

Inhoud

 

wordt gepresenteerd door DJ JustRoozz, Suzanne en Maurice

  

Techniek: Daphnè van de Wiel


Like ons of Facebook!

Facebook Later

Later terugluisteren? Dat kan via Youtube

Playlist Later


Zondag 10 september

Afgelopen zondag 10 september was Erol van den Bergh te gast. Hij is student horeca ondernemer manager en een van de organisatoren van Dinnershow Helemaal Heppie. De dinnershow organiseert hij samen met kok Nicky Shee. De dinnershow wordt georganiseerd voor Stichting Het Vergeten Kind. Het evenement zal worden gehouden in januari 2018.
Hij beloofd dat het een gezellige avond wordt, met lekker eten.

Oh ja! Nog één ding. Steun Erol met zijn actie. Hij wilt graag €3000 ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind. Doneren kan via de de link hieronder.
https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/erol-van-den-bergh

(De uitzending is helaas niet opgenomen, omdat de recorder het niet deed. Onze excuses)


Zondag 6 augustus

Afgelopen zondag 6 augustus hadden we Aäron Ayal gast in de studio. Hij is zanger en vlogger. Maar wat wilde Aäron vroeger worden?
De uitzending is terug te beluistern via YouTube.

LATER!

Zondag 16 juli

Afgelopen zondag 16 juli hadden we geen gast in de studio. Deze keer hadden we wel weer een thema uitzending, het thema was Mama Appelsap; dit houdt in dat je als je een liedje luistert waarin je een eigen invulling geeft, van wat de zanger of zangeres eigenlijk zingt.

De uitzending is terug te beluisteren via YouTube.

LATER!

 

Deze liedjes werden deze uitzending gebruikt:

Elvis Presley Vs. Junkie XL – A Little Less Conversation (JXL Radio Edit)

Donna Summer – State of Independence

Tiësto – On My Way (feat. Bright Sparks) (Extended Mix)

Conny Vandenbos – Een Roosje, Mijn Roosje

Vicetone – I’m on Fire (Extended Mix) [Riedel van Roos]

Vicetone – I Hear You [Riedel van Roos]

Conny Vandenbos – Oh Wat Een Dag (Si On Chantait)

Julien Clerc – Si On Chantait [Song van Suzanne]

Alex Lahey – You Don’t Think You Like People Like Me [Deun van Daphnè]

Buena Vista Social Club – Chan Chan

LP – Into The Wild


Zondag 9 juli

Afgelopen zondag 9 juli hadden we wel een gast in de studio, namelijk niemand minder dan onze eigen Frans van Buuren! Frans is werkzaam bij de NS én radiomaker bij Avulo FM. Hij presenteert elke zaterdag ochtend van 08:00 uur tot 10:00 uur ‘BurenGerucht’ samen met Andre van Kreij. En zondag middag om 17:00 uur ‘Vught Vooruit’.

De uitzending is terug te beluisteren via YouTube.

LATER!

 

Deze liedjes werden deze uitzending gebruikt:

Alphabeat – Fascination

Narcotic – Liquido

Burak Yeter – Tuesday (feat. Danielle Sandoval)

The Chainsmokers – Something Just Like This (feat. Coldplay) [Riedel van Roos]

The Chainsmokers – Closer (feat. Halsey) [Riedel van Roos]

Lauren Ruth Ward – Pretty Please [Deun van Daphnè]

The Beatles – Yesterday [Song van Suzanne]


Zondag 25 juni

Vandaag hadden we geen gast in de studio, maar we hadden wel een thema uitzending. Het thema was: zomer. Maar helaas zat het weer deze week niet mee. Dan brengen we gewoon de zomer, door middel van de muziek, even in de studio.

U kunt deze uitzending beluisteren via YouTube.

Veel luisterplezier!

LATER!

 

De liedjes die in deze uitzending zaten, waren:

Rapper Sjors – Zomer in Nederland

Stromae – Alors On Danse

Calvin Harris – Summer

Jack Ü, Skrillex & Diplo – To Ü (feat. AlunaGeorge) [Riedel van Roos]

Skrillex – Bangarang (feat. Sirah) [Riedel van Roos]

Teske – Oesters & Champagne [Deun van Daphnè]

Peter Frampton – Show Me The Way [Song van Suzanne]


Zondag 18 juni

Vandaag was Eric Dammingh in de studio te gast. Eric is raadsgriffier van de gemeente Haaren. Maar wat wilde Eric vroeger worden? Dat kunt u (misschien) binnenkort beluisteren via de link naar YouTube.
LATER!


Zondag 11 juni

Vandaag was Peter Roelofs in de studio te gast. Peter werkt als begeleider voor jongeren in detentie. Maar wat wilde Peter vroeger worden? Dat hoort u in de uitzending van Later op YouTube. Dit is de korte versie.

LATER!

Dit zijn de liedjes die in deze uitzending gebruikt werden:

Nick & Simon – Welkom

Jonas Blue – Fast Car

LP – Tightrope (Deun van Daphnè)

Showtek – 90’s By Nature [Curbi Remix] (De Riedel van Roos)

Showtek – Mellow (Riedel Van Roos)

Zen – Hair (Song van Suzanne)

Lil’ Kleine – Krantenwijk


Zondag 4 juni

Vandaag was Ad Nooijen te gast in de studio. Ad is conciërge op het Van Maerlant in ‘s-Hertogenbosch. Maar wat wilde Ad vroeger worden? dat hoorde je in de uitzending van Later.


Zondag 21 mei

Vandaag was Martin van den Akker te gast in de studio. Voordat de uitzending begon dachten we dat Martin filosoof was, maar dat bleek niet zo te zijn. Martin bleek econoom te zijn, maar wat wilde Martin vroeger worden? Dat hoorde je in de uitzending van Later.


ZONDAG 4 DECEMBER

marcel_20de_20rouw_20portret_400x400

Een van de droomberoepen van kinderen is politieman worden. Wilde onze eigen wijkagent Marcel de Rouw dat ook? Of droomde hij nou juist net van iets totaal anders? Onlangs is Marcel bevorderd tot inspecteur als operationeel expert wijkagent in het team Meierij voor de gemeente Vught. Als wat?! Heb je enig idee wat daarmee dan bedoeld wordt? Wij niet dus dat maakt nieuwsgierig. Dat en nog veel meer gaan we Marcel vragen vanavond tussen 18:00 en 19:00 uur bij Later! Natuurlijk vragen we hem ook waarom hij agent is geworden, welke opleiding hij heeft gevolgd, wat er leuk is en minder leuk en hoe een doorsneedag er uit ziet.


ZONDAG 27 NOVEMBER

 

floor-bink-2

Luister vanavond naar Later waar wij onze gast Floor Bink in de uitzending mogen ontvangen. Floor is geboren in 1972 woont sinds 2005 in Vught. Zij heeft Tolk-Vertaler Spaans en Frans gestudeerd aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht en heeft de opleiding tot Nationaal Mediacoach gevolgd aan de Academie voor Media & Maatschappij.
Floor is mediacoach en dat heeft alles van doen met sociale media en mediawijsheid. Het was afgelopen week de Week van de Mediawijsheid,  Floor heeft daarom hier in Vught bij Basisschool De Baarzen samen met Wethouder Fons Potters een speciale media-editie van Donald Duck afgeleverd. We willen graag weten waarom!


ZONDAG 20 NOVEMBER

morena-brouwers

Morena Brouwer is de winnares van het Maurick Muziekconcours. Zij staat 3 december met haar eigen show in theater de Speeldoos. Voor een meisje van 17 geen geringe prestatie! In de uitzending heeft Morena verteld over haar passie voor muziek, dat ze heel erg graag zingt en hoopt er ook haar brood mee te kunnen verdienen. Maar omdat een eventuele carrière in de muziek nog niet zeker is volgt ze momenteel een HBO opleiding communicatie en marketing. Wij zijn er erg trots op dat ze vier liedjes ten gehore heeft willen geven, waaronder Birds van Anouk en het prachtige Dreams uit de musical Les Miserables. Wij zijn geen muziekstudio dus de opname is kwalitatief niet opperbest; desondanks krijgen wij nog steeds Kippenvel als wij terugluisteren. Wij willen 3 december in ieder geval niet missen!

 


ZONDAG 13 NOVEMBER

marja-van-trier

Onze gast zangeres, tekstdichter, componist, actrice en theatermaakster Marja van Trier is van mening dat het Brabants dialect uitstekend gebruikt kan worden als gewone omgangstaal in Brabant. Ze zingt en schrijft daarom ook in het Brabants omdat het de taal is waarmee ze is opgegroeid en waarin ze zich het beste kan uiten. Daarvoor heeft ze ook de Ad van Laat-prijs gewonnen. In de uitzending vertelt Marja dat talent niet komt aanwaaien maar dat je er voor moet werken en ervoor kiezen. En een hoop lef is ook wel  handig.

 


ZONDAG 6 NOVEMBER

fnv-jong      kristina-100x150

Kristina van der Molen is Vicevoorzitter van FNV Jong, woont in Utrecht en vertegenwoordigt de jongeren bij de FNV samen met een paar andere bestuursleden van FNV Jong. Kristina kwam naar Vught naar de studio van AvuloFM om voor te vertellen over het belang van een vakbond, ook voor jongeren! Niks oubollig of ouderwets. Jongeren laten zich in vakantie- of bijbaantjes nog wel eens intimideren door werkgevers waardoor zij niet krijgen waar ze recht op hebben. Luister naar de uitzending waarin Kristina tips en informatie geeft en vertelt hoe je te weten komt wat je rechten en plichten zijn, En tussendoor vertelt ze ook nog wat over zichzelf.

 


ZONDAG 16 OKTOBER

 

dianne-schellekens

 

Gast: Dianne Schellekens, adviseur Duurzaamheid Dianne werkt als verbinder, projectleider, adviseur en toezichthouder, is sterk in integraal toepassen van duurzaamheid. Deze week was het de Week van de Duurzaamheid en afgelopen maandag 10 oktober was in Nederland de dag van de duurzaamheid. Het is dus niet toevallig dat Dianne deze zondag bij ons op bezoek komt. Wij gaan haar bevragen op dit onderwerp dat lekker vaag klinkt maar is het ook zo wazig? En hoe kun je werkzaam zijn in “Duurzaamheid”? Wij zijn benieuwd! Luister mee van 18:00 tot 19:00 uur! De Riedel van Roozz is dit keer Firebeatz met Lullaby en Invincible. In de uitzending legt JustRoozz uit waarom je naar deze nummers moet luisteren, waarom zij ze zo goed vindt. Mis het niet! Speellijst: Recycleman & the Dumpsters Divers  – Climate Change song The Pig family – Reclying song Ira Weitz – Mister Jack Michael Jackson – Earth Song Luister hier naar de uitzending:


ZONDAG 9 OKTOBER

dorien  dorien-van-loon-3  dorien-van-loon

Gast: Dorien van Loon, kapster bij Change Hairstyling Dorien vertelde zondag over haar beroep kapster. Overigens wilde ze eigenlijk automonteur worden maar bij gebrek aan een stageplek in een garage mocht ze bij een kapsalon haar snuffelstage lopen, om daar vervolgens nooit meer vandaan te komen (bij wijze van spreke dan). Als kapper ben je altijd in de weer, druk met klanten maar ook met het opruimen van spullen en het schoonmaken van de salon. Maar vooral natuurlijk met klanten. De opleiding kapster is een MBO opleiding. Je werkt vooral met je handen en loopt daarom geruime tijd stage bij een kapsalon. De theorie leer je op school. Bij het KWI kun je deze opleiding eveneens volgen. (Kappersopleiding van het KWI college ) Als kapper maak je heel veel mee, vooral leuke dingen maar natuurlijk ook minder leuke. Je moet goed met mensen om kunnen gaan, kunnen begrijpen dat ze soms niet tevreden zijn met hun uiterlijk en dat jij hun daarbij kunt helpen. Het kappersvak lijkt makkelijk maar dat is het niet; er is veel te leren. Niet alleen knippen, wassen en föhnen maar ook kleuren of juist ontkleuren, permanenten en nog veel meer. Je leert daarom ook bijvoorbeeld zelf verf maken. Het vak is ook lichamelijk best pittig. Je staat de hele dag. Maar daarvoor krijg je dan ook heel veel plezier terug, leuke momenten en natuurlijk … dankbare blikken van tevreden klanten. De riedel van Roozz was dit keer Calvin Harris. Calvin, is geboren als Adam Richard Wiles in Winfries (Zuid-Schotland) op 17 januari 1984. Kenners geven aan dat Harris eigenhandig de elektronisch muziek vorm heeft gegeven. Opmerkelijk is dat Calvin Harris nogal eens zijn rol wijzigt. Hij startte als zanger van een band omdat hij geen DJ-ervaring had, maar stopte daarmee toen hij eigenlijk vond dat hij niet zo goed kon zingen. Als producer van zijn eigen nummers (en van heel veel anderen!) sprak/zong hij zijn eigen teksten in met als gevolg dat hij toch weer het podium opging, nu achter een mixer. Maar het lijkt erop dat hij daar nu ook mee gaat stoppen en dat hij zich vooral focust op de samenwerking met anderen. JustRoozz liet twee nummers van hem horen: Summer en My Way. Summer uit 2014 heeft 24 weken in de top 40 gestaan en stond in 2015 in de top 2000 op 1712. My Way is nog redelijk nieuw. JustRoozz maakt de luisteraar attent op de diverse loopjes in de nummers die uitmonden in een soort van mini-explosie die erg vrolijk maken, vooral bij Summer. De tekst van My Way lijkt te wijzen naar de relatie die hij had met Taylor Swift en die net voor de zomer van 2016 ten einde kwam. Speellijst: Vulcano – als je haar maar goed zit This one’s for you – David Guetta en Zarra Larsson Let’s go – Ali B, Brace, Kenny B Hair – Zen Luister hier naar de uitzending:


ZONDAG 2 OKTOBER

jacqueline-de-waal  justroozz-en-jacqueline

Gast: Jacqueline de Waal, activiteitenbegeleidster bij De Vlasborch Jacqueline vertelde over haar beroep activiteitenbegeleidster voor ouderen. In haar situatie, slechtziende ouderen. Een alles behalve saai beroep. Iedere werkdag is anders. Jacqueline wilde eigenlijk iets als secretaresse worden. Niets mis mee maar uit een beroepentest bleek dat zij wel héél graag voor mensen wilde zorgen – bij voorkeur voor oudere mensen. Zij organiseert voor mensen leuke dingen om te doen, leidt gespreksgroepen, leest met hen samen de krant, luister met hen naar klassieke muziek, gaat er met hen op uit enz. Kortom: geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. Dat moet je natuurlijk ook wel leuk vinden. De opleiding op MBO-niveau Activiteitenbegeleider is op de meeste ROC’s te volgen. Als je activiteitenbegeleider wil worden is het handig wanneer je het leuk vindt om met onverwachte situaties om te gaan, dat je een goed humeur hebt en een opgeruimd karakter én dat je begrip, geduld en respect hebt, zeker als het om mensen gaat die op een of andere manier beperkt zijn. Tom Odell – Grow old with me Yes-R – Uit elkaar Yes-R en Chantal Janzen – Vecht mee Syb van der Ploeg – Je bent zo Young again – Hardwell De Riedel van Roos: Tujamo – Drop that low en Booty Bounce. Luister hier naar de uitzending:


ZONDAG 25 SEPTEMBER Was onze gast: Elke Zabel van trimsalon Animaren

Elke vertelde dat een hondentrimmer vanzelfsprekend van honden zou moeten houden, maar je moet ook met de baasjes van de honden om kunnen gaan. Die weten niet altijd wat ze willen en houden zich ook niet altijd aan afspraken. Een hondentrimmer als beroep is meestal een zelfstandig beroep. Wanneer je aan de slag wil als hondentrimmer zul je vaak zelf een salon moet openen, omdat er niet veel werkgevers zijn die een hondentrimmer zoeken. Daarom leer je op de opleiding ook zaken die je als ondernemer moet weten. Een opleiding om hondentrimmer te worden is MBO-niveau; bij Helicon in ‘s-Hertogenbosch kun je zo’n opleiding volgen. Die duurt drie jaar en dat is inclusief de stageperiode. Meer informatie: helicon-mbo-gids-2016-2017-inhoud-gelinkt1  

25-septeber-elke-2-van-animaren  

Speellijst: Riedel van Roos: Blasterjaxx – Beautiful World en Heartbreak
Baha Men – Who let the dogs out?
Rob de Nijs – Zondag
Nick en Simon – Zoveel te geven
Song van Suzanne: Diana Ross – A brand new day Wi

Wil je de uitzending terugluisteren? Mail ons dan! Later@Avulo.nl

Programmamakers

DJ JustRoozz

Presentator


Daphnè van de Wiel

Technicus, Presentator


Suzanne van Wiggen

Presentator


Maurice van der Vliet

Presentator, Technicus


//]]>

Voor een juiste werking maakt avulo.nl gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan' om u een juiste werking van de website te garanderen en deze te verbeteren. Als u doorgaat met deze website te gebruiken bent u akkoord met deze instellingen. De cookies van derden die wij gebruiken zijn van Twitter en Google. De cookies van Twitter worden gebruikt om de Twitterberichten op onze pagina te tonen. De cookies van Google, gebruiken we om statistieken te verzamelen en daarmee onze website te verbeteren.

Sluiten